Wie ben ik?

Ik ben Chantal van Arensbergen. In 2005 heb ik Grenzeloos Coaching & Training opgericht. Ik haal graag zoveel mogelijk uit mezelf. Ik luister naar mijn hart en probeer daarnaar te leven.

Levensloop

Ik ben geboren en opgegroeid in Limburg. Na mijn studie Bestuurskunde heb ik zes jaar voor de rijksoverheid gewerkt. Eerst als beleidsadviseur bij het ministerie van Binnenlandse Zaken. Later als senior adviseur bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
Hier bleek mijn hart niet te liggen. In 2003 nam ik daarom ontslag om te ontdekken wat ik écht wilde; dat was één van de beste stappen in mijn leven. Die zomer werkte ik bij de VVV in Scheveningen. Direct contact met mensen, hotels boeken en klanten verwijzen naar mooie wandelpaden. Mijn werk was lekker concreet, een verademing!
In die tijd kwam ik er achter wat bij mij past: op mijn manier mensen ondersteunen hun authenticiteit naar buiten te brengen. Omdat ik daar op mijn eigen manier vorm wilde geven ben ik Grenzeloos Coaching&Training gestart. Dat werk heb ik 8 jaar gecombineerd met een baan als sr. trainer en adviseur bij MOVISIE, een landelijk instituut voor maatschappelijke ontwikkeling. Nu werk ik volledig als zelfstandig professional.

Inspiratie

Ik ben graag buiten en in beweging. Zee en woestijn zijn mijn favoriete natuursoorten. Meditatie is één van mijn grootste inspiratiebronnen. Ik mediteer meestal buiten. Tennis is voor mij een actieve vorm van meditatie. Lekker alles van me afslaan. Mijn spel is vaak de spiegel van hoe ik me voel; wil ik winnen of wil ik spelen? Daarnaast zijn 'toevallige' ontmoetingen en interactie voor mij ook inspirerend en leerzaam. Dagboek schrijven is voor mij een effectieve manier om te reflecteren en te leren. Thuis beleef ik veel plezier aan mijn partner en onze drie jonge kinderen.