Grenzeloos Coaching & Training hanteert de volgende principes in haar werkwijze:


Intuïtie & flexibel

Ik werk vanuit mijn intuïtie. Dan ben ik op m'n scherpst. Door af te stemmen op mijn klant en mezelf, bepaal ik welke aanpak, (werk)vorm en (spel)methodiek het beste past. Ik speel flexibel in op wat zich voordoet en kan pas dan bijvoorbeeld het programma ter plekke aan.

Creativiteit & humor

Creativiteit en originaliteit zijn belangrijke onderdelen van mijn aanpak. Door te verrassen met verschillende werkvormen en samen te werken met professionals uit andere disciplines (zoals film, muziek, beweging en schilderen) kom je écht verder. Humor is ook een belangrijk instrument. Het relativeert en maakt (de geest) los.

Mogelijkheden & vertrouwen

In mijn trainingen en coachingstrajecten ga ik altijd uit van de mogelijkheden die al in je zitten. Ik help je om deze te zien en in te zetten en uit te bouwen. Ik werk dan ook vanuit vertrouwen in de kracht van de klant. Wederzijds vertrouwen is cruciaal voor het bereiken van goede resultaten. Voor aanvang van een traject onderzoeken we daarom in een gratis intakegesprek of we met elkaar in zee willen. Als blijkt dat Grenzeloos niet geschikt is, kan ik je doorverwijzen naar een andere coach.

Beweging

Uit onderzoek is gebleken dat beweging een positieve invloed heeft op je denkprocessen. Door te wandelen heb je een voorsprong, je bent al in beweging. Daarom wandelen we tijdens de coaching. Al wandelend kom je eerder los uit gedachtecirkels en kun je makkelijker buiten de bestaande kaders treden.

Op locatie

De locatie van de coaching of training heeft invloed op het resultaat. In de natuur ben je bijvoorbeeld vrijer en kun je makkelijker buiten de gebaande paden denken. Ook de stad kan ook een bron van inspiratie zijn. Zelfs coaching op de tennisbaan is mogelijk.