De wandelcoach

"Ik ga nu zelf vaker wandelen als ik even vastloop."

Uit onderzoek is gebleken dat beweging een positieve invloed heeft op je denkprocessen. Een gesprek met de wandelcoach kan daarom uitkomst bieden als je vastloopt op een bepaald vraagstuk. De wandelingen vinden plaats op een locatie waar jij je prettig voelt. Dat kan in de natuur zijn, maar ook in de stad of op de tennisbaan.

Wandelcoachpakket (nu extra voordelig)

Tijdens vier coachsessies van vijf kwartier bespreek je een vraag of thema. Aan de wandelingen gaat altijd een gratis telefonische intake vooraf, waarin je samen met de coach bepaalt wat je graag wilt bereiken. Tussen de wandelingen door ontvang je feedback op je huiswerkopdrachten (per e-mail) en een inspirerende 'wekelijkse gedachte' (per e-mail of sms) die past bij jouw ontwikkelproces.

Kosten wandelcoachpakket

€ 275,- (incl. BTW) voor particulieren en € 595,- (excl. BTW) voor organisaties.

Losse wandelingen

Wil je een wandeling om je weer op weg te helpen of weet je nog niet of het wel iets voor je is? Je kunt ook gebruikmaken van één of meer losse coachingswandelingen (maximaal zes gesprekken). Ook hier gaat een gratis telefonische intake aan vooraf. Een losse wandeling duurt vijf kwartier.

Kosten losse wandelingen

€ 80,- (incl. BTW) per wandeling voor particulieren en € 160,- per wandeling (excl. BTW) voor organisaties.

Neem voor meer informatie contact op met Grenzeloos Coaching & Training.